• actief
 • not active
 • hover

 • Nieuwe start ATPL - Februari 2018

  De start in september gemist en de vliegkriebels gaan niet over?   Begin februari 2018 is er opnieuw een instapgmogelijkheid. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie. 

  059/314281 of info@o-a-c.be

 • Vliegkriebels ? Schrijf u nu in voor het dagonderwijs

  Interesse in het dagonderwijs?

  Contacteer ons indien u zich wenst in te schrijven of indien u meer inlichtingen wenst te bekomen tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek.

  Voor meer inlichtingen kunt u vrijblijvend een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 059/314281 of via info@o-a-c.be

   

 • Interesse? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

  Naast de opendeurdagen kan er bij interesse steeds een vrijblijvende afspraak gemaakt worden voor bijkomende informatie en dit op basis van een individueel gesprek. Stuur ons alvast uw gegevens via onze informatiefiche.

 • Diamond introduceert Advanced Airline Trainer concept

  Diamond introduceert Advanced Airline Trainer concept
  FRIEDRICHSHAFEN – Diamond Aircraft heeft tijdens de AERO 2013  het Advanced Airline Trainer (AAT) concept geïntroduceerd. Hierbij worden de lesvliegtuigen af fabriek ingericht volgens de operationele standaard van een bepaalde luchtvaartmaatschappij. De hiervoor benodigde documentatie en software wordt gepresenteerd op twee Electronic Flight Bags (EFB’s) die in de cockpit zijn aangebracht.
  Op deze manier kunnen studenten al vanaf het allereerste moment vertrouwd worden gemaakt met de Standard Operating Procedures (SOP’s) van een bepaalde luchtvaartmaatschappij. De hiervoor benodigde software en documentatie wordt door Jeppesen geleverd:  Mobile FD, My FlightPlan Online en  Skymanager.

 • New DA40 NG

  Ostend Air College heeft een nieuwe Diamond DA40 TDI Next Generation met callsign OE-DDC aangekocht. Deze capaciteitsverhoging naar 4 Diamond DA40 TDI met Glass Cockpit kadert in de sterke groei van OAC en de hieraan gerelateerde stijging van het aantal te vliegen uren. Zoals voorheen blijft OAC hiermee een 'early adopter' van de modernste technologie en bovendien is dit het eerste dergelijk toestel in de Benelux. Het trainen met de meest moderne technologie zal onze studenten verder optimaal voorbereiden op hun toekomstige taak van lijnpiloot wat de kansen van tewerkstelling enkel doet toenemen.